Wie zijn wij?

  • Angelique Becks

Ik ben Angelique Becks. Ik ben in 1983 in Amsterdam afgestudeerd als diëtist, na een 4-jarige studie aan de Hogeschool voor Voeding & Diëtetiek. Al snel na mijn afstuderen ben ik aan het werk gegeaan als diëtist in een verpleeghuis, in een instelling voor verstandelijk gehandicapten en in de psychiatrie. In 1990 ben ik gestart met mijn eigen praktijk als diëtist in Tiel. Ik was de eerste zelfstandige gevestigde diëtist in de Betuwe. Sinds maart 2006 ben ik ook werkzaam als orthomoleculair diëtist.

Angelique houdt spreekuur in het Eerstelijns Centrum Tiel aan de Dodewaardlaan 5.

 

  • altHarriet Havers

Mijn naam is Harriet Havers-Teerink. Ik ben in 1993 afgestudeerd aan de Hogeschool voor Voeding & Diëtetiek in Nijmegen. Direct daarna ben ik mijn eigen praktijk gestart in Tiel. Daarnaast werk ik al 18 jaar bij Propersona, Gespecialiseerde Psychiatrie Wolfheze als diëtist.
In 2007 heb ik de opleiding tot psychosociaal therapeut/stresscounsellor afgerond.

Harriet houdt spreekuur aan de Akelei (Passewaaij).

 

  • altMirjam Cornelissen

Ik ben Mirjam Cornelissen en ben ik 1998 afgestudeerd aan de Hogeschool voor Voeding en Diëtetiek in Nijmegen. Na een jaar in een academisch ziekenhuis te hebben gewerkt heb ik eerst in dienst van de Stichting Thuiszorg en Maatschappelijk werk Rivierenland en later voor Liv voeding- en leefstijladvies ruim 13 jaar als diëtist gewerkt in Tiel, waaronder in het Eerstelijns Centrum. Het is dan ook erg fijn dat ik na het faillissement van Liv door kan gaan met mijn werkzaamheden als diëtist bij de Dietistenpraktijk Becks & Havers.

Mirjam houdt spreekuur in het Eerstelijns Centrum Tiel aan de Dodewaardlaan 5 en in huisartsenpraktijk de Gravin en in Tolkamer en Herwen (Gezondheidscentrum Lobede en huisartsenpraktijk in Herwen)

 

  • Astrid Stinesen

Mijn naam is Astrid Stinesen. Ik ben sinds 2011 diëtist en heb daarna enkele jaren in de baby- en kindervoeding gewerkt. Ik vind het erg leuk om van mensen te horen wat ze bezig houdt, welke gewoontes ze hebben en ze te ondersteunen bij het aanpassen van hun voeding en leefstijl. Naast mijn werk bij Diëtistenpraktijk Becks en Havers ben ik werkzaam in mijn praktijk in het Oosten van het land.

Bij Diëtistenpraktijk Becks en Havers treft u mij in het Eerstelijns Centrum Tiel, in huisartsenpraktijk Drumpt en bij huisartsenpraktijk Ophemert.