alt

Eet je slank

Eet je slank, de Dietistenmethode
geschreven door Angelique Becks & Harriet Havers


In Eet je slank zijn de nieuwste inzichten op voedingsgebied verwerkt in vele dagmenu's. Door de opzet van het boek kan men uitgebreid varieren. Ook voor degenen die weinig tijd hebben, is dit boek een uitkomst. Men kan namelijk zelf variatie in de voeding aanbrengen, maar kan zich ook laten leiden door de menu's die zijn samengesteld.
Naast de vele dagmenu's zijn ook tips, dagelijkse overdenkingen en bewegingsadviezen in dit boek te vinden. Eet je slank zal hierdoor niet alleen een dieet bieden, maar een nieuwe manier van leven!

Arnold Vanderlyde, expert op het gebied van het vinden van kracht in jezelf, heeft het voorwoord geschreven. Hij schrijft onder andere: 'Zie Eet je slank als een coach. Een voedingscoach (wegwijzer) die je helpt om op je levensweg verstandig met voeding bezig te zijn en zo je dagelijkse energie, je vitaliteit en je lichaamsgewicht op een kwalitatief goed niveau te houden. Ik ben ervan overtuigd dat dit boek je motivatie positief kan beinvloeden. Het kan ook een inspiratie voor je zijn, die je in beweging houdt op weg naar je gewichtsdoelen.'

Met unieke menu-kiezer!

Te koop bij ons in de praktijk of via bol.com
(Verkoopprijs € 14,95)